Digital transformasjon

for foreninger og organisasjoner i Norge.

Skykontoret støtter foreninger og organisasjoner med digital transformasjon. Det gjør vi med et abonnement til en fast pris som inkluderer IT-verktøyene dere trenger, rådgivning, brukerstøtte og lynkurs annen hver uke. Vi har også innovative tilleggstjenester som dere velger etter behov.

Våre kunder forteller:

 
6729.jpg
 
Torbj%C3%B8rn_Vinje1_450x300.jpg

Kontinuerlig forbedring hos Norsk Kommunalteknisk Forening

Skykontoret har vist at de er objektive, dyktige rådgivere for oss. De bistår oss med strategisk planlegging, kontinuerlig forbedring og kompetanseutvikling. De finner leverandører for det de ikke har selv, og følger også opp IT-området. De har flott kundeservice og inkluderer opplæring i abonnementet, som er veldig nyttig for oss. Vi kan trygt anbefale de til andre foreninger.

Torbjørn Vinje, direktør

Torbjørn_NKK.jpg

Digital transformasjon hos Norsk Kennel Klub

Norsk Kennel Klub står foran en betydelig digital transformasjon som er helt nødvendig for oss. Vi har fra første møte vært overbevist om at Skykontoret er den rette samarbeidspartneren for oss. Jeg vil anbefale andre å gjennomføre en workshop med dem.

Torbjørn Brenna, administrerende direktør

Gunnar_ekeløve_ok.png

Den norske Helsingforskomitéen bygger kompetanse

Miniprosjekter og lynkurs, det er Skykontorets filosofi i et nøtteskall. En får hele tiden påfyll og hver forbedring er ikke mer omfattende enn at vi klarer å følge med. Det er mye bedre at du lærer ting som du faktisk bruker dagen etter. Da kommer du videre.

Gunnar M. Ekeløve-Slydal, ass. generalsekretær

 
 
Toril Laberg.jpg

Norsk Ergoterapeutforbund går fra 19 fylker til 6 regioner

Skykontoret har vært vår viktigste samarbeidspartner i mange år. De er dyktige og leverer som avtalt. De har hjulpet oss å innføre nye, digitale arbeidsprosesser og bistår oss med en avansert medlemsløsning med integrasjon mot økonomi og min-side. Vi vil anbefale Skykontoret til andre fagforeninger.

Toril Laberg, generalsekretær

Heninng Wikborg.jpg

Turistforeningen Oslo og omegn - digital administrasjon av skilt i marka

Skykontoret har vært vår sentrale samarbeidspartner innen IT og digitalisering siden 2013. Det unike ved Skykontorets abonnement er at det er utviklet i samarbeid med foreninger i Norge. Tjenestene inkluderer rådgivning og kursing av de ansatte. De får gode tilbakemeldinger på brukerstøtte og opplæring. Skyløsningen vi har fra dem har de utvidet og tilpasset til vårt behov, for eksempel slik at vi kan administrere alle skilt i marka. De leverer også prosjekter som innfører bedre digitale løsninger for arbeid og samarbeid i organisasjonen, innføring av intranett og heldigitale møter i ledergruppa for å nevne noe. Vi anbefaler gjerne Skykontoret til andre foreninger.

Henning Wikborg, daglig leder

 

Akademikerne og Norsk Lektorlag reduserer driftskostnader og får tak i nye tjenester

 
Olav Ulleren, generalsekretær Akademikerne

Olav Ulleren, generalsekretær
Akademikerne

Da vi vurderte våre leverandører hyret vi enn en tredjepart som skannet markedet og endte på Skykontoret. Det har resultert i lavere kostnader og nye tjenester som opplæring i nye arbeidermetoder og lederprogram innen digitalisering.

Nina Sandborg, generalsekretær Norsk Lektorlag

Nina Sandborg, generalsekretær
Norsk Lektorlag

Overgangen til Skykontoret har gitt oss lavere driftskostnader, ny dokumentløsning og tilgang på opplæring for alle medarbeiderne på kontinuerlig basis.

pickles-editorial-pink-v2.jpg