Digital transformasjon

for foreninger og organisasjoner.

Viktige leveranser fra de store konsulentselskapene innen digitalisering har tradisjonelt kun vært innen rekkevidde for større selskaper, med en utforming og pris beregnet for disse. Nå kan dere også få dette, med en løsning og pris som er skreddersydd for organisasjoner og foreninger.

 
 
Artboard 2.png

Til fremtiden med skreddersydd digitalisering

Skykontoret leverer rådgivning og tjenester innen digitalisering for å modernisere foreninger og organisasjoner. Da kan de jobbe mer effektivt og få økt gjennomslagskraft. Våre tjenester er utviklet over mange år i samarbeid med interesseforeninger, bransjeforeninger og fagforeninger. Det har gitt oss unike muligheter for å støtte organisasjoner med smidige og effektive forbedringer.

Picture background2.png
 

Ledelsen i Norsk Kennel Klub, Den norske Helsingforskomité og Norsk Kommunalteknisk Forening om digitalisering og erfaringene med Skykontoret

 

Digitale arbeidsprosesser hos Norsk Kennel Klub

Norsk Kennel Klub står foran en betydelig digital transformasjon som er helt nødvendig for oss. Vi har fra første møte vært overbevist om at Skykontoret er den rette samarbeidspartneren for oss. Jeg vil anbefale andre å gjennomføre en workshop med dem.

Torbjørn Brenna, administrerende direktør

 

Norsk Ergoterapeutforbund går fra 19 fylker til 6 regioner

Skykontoret har vært vår viktigste samarbeidspartner i mange år. De er dyktige og leverer som avtalt. De har hjulpet oss å innføre nye, digitale arbeidsprosesser og bistår oss med en avansert medlemsløsning med integrasjon mot økonomi og min-side. Vi vil anbefale Skykontoret til andre fagforeninger.

Toril Laberg, generalsekretær

 

Kontinuerlig forbedring hos Norsk Kommunalteknisk Forening

Skykontoret har vist at de er objektive, dyktige rådgivere for oss. De bistår oss med strategisk planlegging, kontinuerlig forbedring og kompetanseutvikling. De finner leverandører for det de ikke har selv, og følger også opp IT-området. De har flott kundeservice og inkluderer opplæring i abonnementet, som er veldig nyttig for oss. Vi kan trygt anbefale de til alle foreninger.

Torbjørn Vinje, direktør

 
 
Strategisk plan.png

Uansett hva trenger dere en plan.

Basert på en to-timers workshop kan Skykontoret utarbeide et forslag til strategisk plan for digitalisering i organisasjonen.

Les mer

Picture background2.png
 
 

Våre tjenester

 
 

Lynkurs og e-læring

Skykontorets lynkurs er populære og leveres hver uke til forskjellige organisasjoner. De gir beste praksis i moderne metoder for arbeid og samarbeid, basert på smart utnyttelse av digitale verktøy som Teams, Planner, OneNote, Sharepoint, OneDrive, Outlook m.fl.

Få varige digitale ferdigheter

 
 
 

Unik IT-tjeneste for organisasjoner

Har dere oppdaget at IT-drift i dag er noe som følger med lisensen? Moderne organisasjoner tenker nytt om behovet for en IT-driftsleverandør. De bruker heller pengene på å gi brukerne langt bedre hjelp i hverdagen. Da vet de hvilke digitale verktøy som er egnet, og hvordan de kan brukes riktig.

Brukerstøtte og lynkursabonnement

 
 
 

Digitaliseringsrådgivning

Skykontoret støtter ledelsen med uavhengig rådgivning på hvordan styring, kontroll, økonomi, fornyelse og effektivisering i organisasjonen kan forbedres gjennom smart utnyttelse av moderne digitale løsninger.

Virkemidlene som gir moderne standard

 
 
 

Medlemsløsning integrert med skyløsning

Basert på helt nye muligheter kan dere nå få tak i en moderne medlemsløsning som en tjeneste i skyen som støtter alle mobile enheter og som er like avansert som dyre spesialutviklede løsning til en fast og rimelig abonnementspris.

Få medlemsløsning i skyen

 
 
 
Team versjon 2.png
 

Vi vil bli flere

Skykontoret har et sterkt fagmiljø innen digitalisering og IT-tjenester som får ekstra motivasjon av å kunne bidra til en positiv samfunnsutvikling. Vi mener mange overser at et godt samfunn forutsetter et sterkt sivilsamfunn der ulike grupper kan få et fredelig talerør gjennom organisasjoner og foreninger som taler deres sak. Men mange organisasjoner henger i dag etter samfunnsutviklingen. De trenger en digital transformasjon for å beholde sin relevans og få oppmerksomhet og gjennomslagskraft. Kan du hjelpe til med det?

 

Background #f7f9fc.png