Personlig planlegging og prioritering

På bare to timer kan du og din PC bli klar for å arbeide mer effektivt. 

På dette lynkurset får du ferdigheter til å bruke Outlook for å ta kontroll over egen hverdag. Vi bygger et målorientert prioriterings- og arkiveringssystem som gjør at du kan:

- jobbe mer effektivt og prioritere arbeid som gir resultater
- frigjøre hjernen fra detaljene for å slippe løs kreativitet og innovasjon samtidig som du har full kontroll
- behandle og prioritere e-post hurtig
- planlegge aktiviteter som øker måloppnåelsen


Mobil arbeidsplass

Med lynkurset Mobil Arbeidsplass med OneDrive kan vi løsrive oss fra kontoret, som mange er i dag bundet til kontoret for å få utført viktige oppgaver. Det blir stadig viktigere å kunne arbeide mobilt. En sentral del av digitaliseringen er å tilegne seg ferdigheter i å behandle dokumenter og informasjon med skybaserte arbeidsformer. Hent opp dokumenter på mobilen og nettbrettet, del dokumentene på riktig måte og lær forskjellen mellom personlige og felles dokumentområder..


Sikkerhet i din digitale hverdag

De aller fleste sikkerhetsproblemer knyttet til bruk av IT og nettsky er knyttet til brukeradferd og manglende kunnskap. Dette lynkurset øker bevisstheten og kunnskapen til brukerne. Vi ser på vanlige feller og hvordan de kan unngås, og fokuserer på hva som er sikker brukeradferd på nettet. Du får svar på: Hvordan kan jeg identifisere potensielle trusler? Hva bør jeg tenke på når jeg beveger meg på internett og benytter tjenester online? Hva kan jeg gjøre for å sikre data og enheter?

  • 25. januar 2018 kl 14-16 for brukere med PC og brukere med MAC - Påmelding her

  • 26. april 2018 kl 14-16 for brukere med PC og brukere med MAC - Påmelding her

  • 16. august 2018 kl 13-15 for brukere med PC og brukere med MAC - Påmelding her

  • 25. oktober 2018 kl 13-15 for brukere med PC og brukere med MAC - Påmelding her


Papirløst arbeid og samarbeid

Vi arbeider mer og mer i en digital verden. Med OneNote kan du bli papirløs, gjøre notater hvor som helst og alltid ha alle notater med deg. Ikke skriv ut noe på papir, skriv ut til dine digitale notater i stedet: Dokumenter, nettsider, e-post - alt! Bruk mobilen og ta fotos av tavla og annet du ikke får inn i dine digitale notater på annen måte. Du kan også ha notatbøker som du kan dele både internt og eksternt. Da kan dere samarbeide enklere fordi alle sitter med lik informasjon.


kommunikasjon og Samhandling

En sentral del av digitaliseringen er å kunne kommunisere effektiv med kollegaer uansett hvor de befinner seg. I dette lynkurset arbeider vi med Skype for business og ser på ad-hoc kommunikasjon, lynmeldinger, deling og samhandling. 


Papirløse møter

Papirløse møter med OneNote kan vi ha uansett om vi har fysisk møte, eller nettmøte. Spar tid ved å sende ut en felles elektronisk møtebok sammen med møteinnkallelsen. Her kan alle skrive inn, oppmøte blir registrert, møtereferatet er ferdig når møtet er ferdig og er samtidig tilgjengelig for alle både før, underveis og etter møtet. Etter møtet kan alle til og med følge med på den levende møteboka og se når møtedeltakerne har utført sine tildelte oppgaver!


Introduksjon til digitalt arbeid og samarbeid

Å jobbe effektivt i den nye digitale arbeidshverdagen betyr at vi må tak i bruk nye arbeidsmetoder. Men hva er disse nye arbeidsmetodene, og hvordan kan de hjelpe oss? I dette lynkurset får du en oversikt.

 

  • 4. oktober 2018 kl 13-15 for både brukere med PC og brukere med MAC - Påmelding her


Daglig internkommunikasjon

Styrk intern kommunikasjonen og reduser antall interne eposter ved å ta i bruk Teams i organisasjonen. Opprett ulike team og gjør det enkelt å kommunisere med meldinger, notater og filer fra PC, MAC og mobil.

  • 23. august 2018 kl 13-15 for for både brukere med PC og brukere med MAC - Påmelding her


Nettmøter

Gjennomfør nettmøter med Skype for Business som om vi var i samme møterom. Lær hvordan du planlegger og forbereder nettmøter, med effektiv gjennomføring ved å beherske samarbeidsfunksjonene. Andre lynkurs

Har du ønsker ønsker til lynkurs? Vi har laget en rekke lynkurs på oppdrag fra organisasjoner. Ta kontakt med oss og fortell hva du savner, så gir vi deg en tilbakemelding:

test.png