E-post og kalendre

Profesjonell og sikker e-post løsning med egne apper på smartmobilen. Hver bruker får en postboks med lagringskapasitet på 50 GB per bruker, og kan sende vedlegg på opptil 150 MB. Lag så mange e-post adresser du ønsker, og opprett også egne e-postbokser som info@mittfirma.no uten noen ekstra kostnad.


Nettmøter i HD

Hold nettmøter med lyd, HD-video og nettkonferanser via Internett. Bli med i møter med en enkelt berøring eller et klikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen – du velger selv.


Møtekringkasting

Kringkast Skype for Business-møter på Internett til opptil 10 000 personer, som kan delta via nettleseren på nesten hvilken som helst enhet. Du kan også velge å inkludere Bing Pulse for undersøkelser og meningsanalyser i sanntid, samt Yammer, for å tillate dialog under kringkastingen.


Direktemeldinger

Kom i kontakt med andre Skype- og Skype for Business-brukere via direktemeldinger, taleanrop og videoanrop, og la personer se tilkoblingsstatusen din.


Chattesentrert arbeidsområde

Knytt sammen teamet ditt med Microsoft Teams, der chat, innhold, personer og verktøy bor sammen, så teamene dine har umiddelbar tilgang til alt de trenger.


Fillagring og -deling

Hver bruker får 1 TB - ja det er riktig, 1000 GB - med personlig lagringsplass i skyen, som brukeren kan få tilgang til fra hvor som helst, og som synkroniseres med PC-en/Mac-maskinen for frakoblet tilgang. Du kan enkelt dele dokumenter med andre i og utenfor organisasjonen og du kan kontrollere hvem som kan åpne og redigere hver fil.


Gruppenettsteder / Intranett

Gir enkel tilgang og deling av fellesdokumenter med en grunnleggende lagringskapasitet på 1 TB pluss 500 MB med lagring per bruker. Del innsikter via interaktive rapporter og dynamisk oppdatert innhold, og vis dem på mobile enheter i nettlesere.


Sosialt nettverk for bedrifter

Med programvaren for samarbeid og forretningprogrammer du finner i Yammer, kan de ansatte komme i kontakt med de riktige personene, dele informasjon på tvers av grupper og organisere prosjekter, slik at de raskere kommer videre med prosjektene.


Word, Excel, Powerpoint og OneNote

Verdens mest utbredte kontorstøtteprogramvare direkte i nettleseren og med egne apps for smartmobiler og nettbrett som følger med. OneNote er et svært nyttig verktøy for samhandling: Opprett delte notatblokker der alle medarbeidere på teamet kan skrive inn og oppdatere. 


Planleggingsverktøy

Planleggeren gjør det enkelt for teamet å opprette nye planer, organisere og tilordne oppgaver, dele filer, chatte om arbeidet, og få oppdateringer om fremdriften.


Profesjonell digital historiefortelling

Med den nye appen Sway kan du enkelt opprette engasjerende og interaktive nettbaserte rapporter, presentasjoner, nyhetsbrev, opplæringer og mer fra telefon, nettbrett eller nettleser. Sway-lerreter er enkle å dele og ser flotte ut på enhver skjerm.


Søk og oppdag

Hold deg oppdatert. Søk og oppdag innhold i hele nettskyløsningen basert på personlig innsikt. Office Delve er den første opplevelsen som drives av Office Graph, som er en samling av analyserte signaler eller innsikter hentet fra hver brukers oppførsel og forhold til innhold, emner og kontakter.


Videoportal for bedrifter

Nå kan du enkelt administrere videoer i organisasjonen din. Inkludert i skyløsningen er en felles plassering for videoopplasting, -deling og -utforsking for hele bedriften. Herfra kan du også spille av videoer på alle typer enheter.


Apper for Office og SharePoint

Nye tredjepartsapper og kundeutviklede apper fungerer med Office og SharePoint for å gi deg tilgang til nettbaserte tjenester i dine dokumenter og nettsteder.