Våre lynkurs hjelper deg og dine kolleger til å bygge digitale ferdigheter som i dag er nødvendig for å arbeide og samarbeide effektivt. På to timer er du og din PC/Mac+mobil klare til å arbeide mer effektivt.

 
 
Personlig planlegging.png

Personlig planlegging og prioritering med Outlook

På dette lynkurset får du ferdigheter til å bruke Outlook for å ta kontroll over egen hverdag. Vi bygger et målorientert prioriterings- og arkiveringssystem. Du kan da overføre målrettede aktiviteter til gjøremål i Outlook. Dette hjelper deg med å jobbe mer effektivt og prioritere arbeid som gir resultater.

 
Papirløst arbeid og samarbeid - web.png

Papirløst arbeid og samarbeid med OneNote

Vi arbeider mer og mer i en digital verden. Med OneNote kan du bli papirløs, gjøre notater hvor som helst og alltid ha alle notater med deg. På lynkurset i Papirløst arbeid og samarbeid får du ferdigheter til å bruke OneNote som samleverktøy for informasjon. Ved å bruke en digital arbeidsbok kan du lett finne igjen dine notater og planer, og dele disse med kollegaer.

 
Papirløse møter - web.png

Papirløse møter med OneNote

Papirløse møter med OneNote kan vi ha uansett om vi har fysisk møte, eller nettmøte. Spar tid ved å sende ut en felles elektronisk møtebok sammen med møteinnkallelsen. Her kan alle skrive inn, oppmøte blir registrert, møtereferatet er ferdig når møtet er ferdig og er samtidig tilgjengelig for alle både før, underveis og etter møtet. Etter møtet kan alle til og med følge med på den levende møteboka og se når møtedeltakerne har utført sine tildelte oppgaver!

 
Mobil arbeidsplass - web.png

Mobil arbeidsplass med OneDrive

Med lynkurset Mobil Arbeidsplass med OneDrive kan vi løsrive oss fra kontoret, som mange er i dag bundet til for å få utført viktige oppgaver. Det blir stadig viktigere å kunne arbeide mobilt. En sentral del av digitaliseringen er å tilegne seg ferdigheter i å behandle dokumenter og informasjon med skybaserte arbeidsformer. Hent opp dokumenter på mobilen og nettbrettet, del dokumentene på riktig måte og lær forskjellen mellom personlige og felles dokumentområder.

 
Sikkerhet - web.png

Sikkerhet i din digitale hverdag

De aller fleste sikkerhetsproblemer knyttet til bruk av IT og nettsky er knyttet til brukeradferd og manglende kunnskap. Dette lynkurset øker bevisstheten og kunnskapen til brukerne. Vi ser på vanlige feller og hvordan de kan unngås, og fokuserer på hva som er sikker brukeradferd på nettet. Du får svar på: Hvordan kan jeg identifisere potensielle trusler? Hva bør jeg tenke på når jeg beveger meg på internett og benytter tjenester online? Hva kan jeg gjøre for å sikre data og enheter?

 
Samhandling og kommunikasjon - web.png

Samhandling og kommunikasjon hvor som helst med Skype

En sentral del av digitaliseringen er å kunne kommunisere effektivt med kollegaer uansett hvor de befinner seg. I dette lynkurset arbeider vi med Skype for business og ser på ad-hoc kommunikasjon, lynmeldinger, deling og samhandling.

 

Nettmøter med Skype

Gjennomfør nettmøter med Skype for Business som om vi var i samme møterom. Lær hvordan du planlegger og forbereder nettmøter, med effektiv gjennomføring ved å beherske samarbeidsfunksjonene.