Komplett skyløsning

Komplett skyløsning

Det er nesten ikke til å tro: Denne skyløsningen fra Microsoft er blitt så populær at over halvparten av Norges bedrifter nå har den! Skykontoret leverer en utgave med en rekke tillegg og utvidelser som vi mener er nødvendig for å ivareta sikkerhet og andre behov: E-post og kalendre med 50GB per bruker, Fillagring og -deling med 1000 GB lagring per bruker, Intranett med felles dokumentbiblioteker, Nettmøter i HD, Sosialt nettverk for bedriften, Word, Excel, Powerpoint og OneNote i skyen, Planleggingsverktøy, Videoportal for bedrifter og en hel del annet.

Administrasjon og overvåkning

Comment

Administrasjon og overvåkning

Moderne skyløsninger utvides og endres kontinuerlig. Vi ivaretar kommunikasjonen med de internasjonale datasentrene (med 99,9% oppetidsgaranti) på vegne av din virksomhet, administrerer skyløsningen og utfører nødvendige endringer. Vi har satt av tid for å bli kjent med din virksomhet, og vil også informere om endringer som vil berøre din virksomhet,

Comment

Rådgivningsmøter

Comment

Rådgivningsmøter

Skykontorets rådgivere stiller i jevnlige møter med din organisasjon for å evaluere og planlegge videre den kontinuerlige fornyelsen og effektiviseringen av din virksomhet.

Comment

Kunnskapsrik brukerstøtte

Comment

Kunnskapsrik brukerstøtte

Et sikkert stikk for å øke den daglige produktiviteten er å gi alle dine ansatte en profesjonell brukerstøtte med rask respons. Skykontorets ansatte har kunnskap om moderne arbeidsmetoder og holder også kurs ved siden av sine telefonvakter. Brukerstøtte har telefon 41 85 95 00 og e-post support@skykontoret.no. Ved skjermdeling i sanntid må dine medarbeidere selv aktivt godkjenne at Skykontoret får tilgang til deres PC-skjerm i hvert enkelt tilfelle.

Comment

Egen IT-ansvarlig

Comment

Egen IT-ansvarlig

Som kunde av Skykontoret får du en egen, fast IT-ansvarlig. Skykontoret har 10 års erfaring i å flytte organisasjoner ut i nettskyen på en betryggende måte, der både mennesker og tekniske avhengigheter blir godt ivaretatt. IT-ansvarlig fra Skykontoret setter seg inn i din virksomhets unike behov, og arbeider systematisk for at dere skal få mest mulig ut av de teknologiske mulighetene. 

Comment

Alle ansatte tilbys kurs annenhver uke

Comment

Alle ansatte tilbys kurs annenhver uke

Lynkurs er effektive temakurs på rundt to timer med fokus på nye arbeidsmetoder, og holdes i Skykontorets kurslokaler i Nedre Vollgate. Alle i din virksomhet får tilbud om å delta på løpende basis. Deltakerne tar med egen PC og implementerer de nye arbeidsmetodene der og da. Deltakere som ønsker det kan følge kurset hjemmefra eller fra egen PC der det fremgår av invitasjonen. Se lynkursene.

Comment

Personlig onboarding av nye brukere

Comment

Personlig onboarding av nye brukere

Hvordan tar din virksomhet i mot en ny medarbeider? Hvem sørger for at de får riktig utstyr og tilgang til de fellesområder og den programvare de trenger? Dersom du har tegnet abonnement på servicenivå Bedre eller Best vil Skykontoret ta kontakt med din nye ansatte og sørge for en god opplevelse. Men uansett servicenivå kan du alltid bestille en utvidet onboarding, som vi sterkt anbefaler til alle,

Comment

Strategisk plan for digitalisering

Comment

Strategisk plan for digitalisering

Det finnes to store grupper av SMB-virksomheter i Norge: Den ene føler seg handlingslammet innen IT-området og har stivnet i gamle arbeidsmønstre. Den andre gruppen gjør for mye på en gang, og mister brukerne. Begge grupper løper en høy risiko i dagens samfunn, med vår svært kostbare arbeidskraft. Det finnes en liten, tredje gruppe som får det til og som blir større: Velkommen til strategisk plan for digitalisering fra Skykontoret - en plan med kontinuerlig oppdatering og oppfølging. Du kan lese mer her.

Comment

Lederprogram

Lederprogram

For å ta kontroll på digitalisering av din virksomhet er det mange ledere som ønsker egen kompetanseutvikling spesielt for dette. Skykontoret har utviklet et eget program for deg som leder, med 1:1 møter og opplæring.

Leverandørparaply

Comment

Leverandørparaply

Har du hørt om IT-leverandører som peker på hverandre og løsninger som ikke henger sammen? Her er løsningen.

Det er ikke mange virksomheter som kan klare seg med løsninger fra en produsent i dag. Kontorstøtte, økonomi, CRM / medlemsregister og andre fagsystemer kommer ofte fra ulike leverandører. Det samme gjør utstyr som skrivere og projektorer. Men hva skal vi velge, og hva passer best sammen med det vi har fra før?

Med "Best" servicenivå koordinerer vi dine øvrige utstyrsleverandører, gir bistand til dine andre leverandører og passer på at løsningene henger sammen. 

Comment

Ferdig oppsatt låne-PC ved behov

Comment

Ferdig oppsatt låne-PC ved behov

Skyløsningens løfte om at du kan jobbe hvor som helst og når som helst er ingen spøk. Det fine er at siden alle dine data er trygt lagret i skyløsningen, kan du jobbe videre på mobil eller nettbrett selv om PCen din skulle ryke. Men det er ikke så praktisk i lengden. Kom innom for en ferdig oppsatt låne PC, eller gi oss beskjed om du ønsker den tilsendt (budbil 2-4t leveranse i Oslo koster kr 100,- til 150,-).

Comment

Sikkerhetsopsjoner

Comment

Sikkerhetsopsjoner

Med Skykontoret kan du være trygg på at du får blant markedets aller sikreste skyløsninger uansett servicenivå, Ingen av våre kunder har hatt datainnbrudd eller tap av data i skyløsningen fra Skykontoret som vi er kjent med siden starten for 10 år siden. Men dine medarbeidere kan fortsatt bli forledet til å gi fra seg informasjon eller opptre uaktsomt, deres enheter kan bli angrepet, mistet eller stjålet. En rimelig forsikring er å oppgradere til servicenivå Best. Da kan Skykontoret kryptere alle PCer og MACer (engangsoppsett ikke inkludert), slik at lokalt lagrede data også er sikret. Servicenivå Best gjør også flere andre sikkerhetstiltak tilgjengelige: Sentralstyring av virusoppdatering og -varsling, administrasjon av oppdateringer, fjernsletting av mobile enheter m. fl. Ta kontakt med oss for mer informasjon,

Comment

Integrasjon med lokale løsninger

Comment

Integrasjon med lokale løsninger

Det er ikke alle fagsystemer, økonomi- eller CRM-systemer som er klare eller egnet for å flytte ut til skyen. Men Skykontoret kan integrere dem med skyløsningen, slik at brukerne kan logge på med samme passord og også få tilgang hvor som helst. Drift og vedlikehold av integrasjonsløsningen er inkludert, men ikke engangskonfigurasjonen.

Comment